marketing en salesMarketing & Sales

Een succesvol sales proces kan niet zonder gedegen marketing. Wij helpen u tijdens inspiratiesessies bij het inrichten en uitdenken van de juiste marketingactiviteiten die bijdragen aan het sales proces. U zit aan het stuur, maar wij begeleiden u in uw keuzes door het aandragen van ideeën en het stellen van kritische vragen. Zo zorgen wij er voor dat de marketingstrategie een weloverwogen strategie is en dat deze past bij uw eigen kernwaarden. En of dat nu gaat om de inzet van video, social media of e-mailmarketing, wij adviseren u hierover op basis van uw wensen.

Online staat voorop

Snel verschuivende technologieën, een grilligere consument en het bijna continu online zijn van de consument is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Dit maakt dat wij ons in de dienstverlening vooral focussen op online. Offline ondersteunen wij u graag bij, maar dat doen wij dan samen met onze partners.

Meten is weten

Ons motto is: meten is weten! Als u weet de drivers zijn achter uw sales dan kunt u de best practices identificeren. Daarom zetten we bij alles wat wij doen analytics in en meten we alles door. Zodat u op basis van gedegen gegevens uw keuzes kunt maken en kunt (bij)sturen.