Merkbeleving en identiteit

merkbeleving en identiteit

Zomaar een paar vragen:

  • Waarom kiezen klanten voor u?
  • Wie bent u als organisatie?
  • Wat is uw onderscheidend vermogen?
  • Hoe vertaalt u uw kern- en merkwaarden naar een communicatiestrategie?

Door middel van een aantal inspiratiesessies helpen wij u bij het (opnieuw) vaststellen van de identiteit van uw bedrijf.  Wij zijn pas tevreden als uw kern- en merkwaarden als een paal boven water staan. Want zij bepalen de uiteindelijke merkbeleving voor uw doelgroep.

We helpen u bij het uitzetten van een bijbehorende communicatielijn. Heel concreet, zodat uw potentiële klant direct kan zien wat uw onderscheidend vermogen is. Zodat zij een merkbeleving hebben die u wilt dat zij hebben. Maar dat doen we wel op een opvallende manier, want u wilt zich natuurlijk wel onderscheiden van uw concurrenten.

Online influencers

We beschikken over een grote database met online influencers binnen verschillende branches. We zetten dit netwerk graag voor u in om uw (online) zichtbaarheid te vergroten. Hoe meer mensen u kennen, hoe groter de kans dat potentiële nieuwe klanten u weten te vinden. En door onze unieke manier van selecteren zorgen wij er voor dat de online influencer aansluit bij de door u gewenste merkbeleving.