Social media marketing

Social Media is niet meer weg te denken. Niet alleen jongeren, maar ook ouderen maken er steeds meer gebruik van. Wist u bijvoorbeeld dat meer dan 70% van de 65+-ers actief is op social media? En toch ziet nog lang niet ieder bedrijf het belang van het zakelijk gebruik van social media.

Met behulp van social media marketing zorgt u er voor dat u uw klant via het juiste kanaal op het juiste moment toegevoegde waarde aanbiedt. En  de concurrentie een stap voor blijft. Wij helpen u daar graag bij!

Social media strategie en beheer

Strategie

Voordat wij daadwerkelijk aan de gang gaan met social media marketing onderzoeken wij uw gewenste identiteit en merkbeleving. Waar staat u voor en wat wilt u uitstralen naar uw klant?

Inrichting kanalen

Zodra duidelijk is waar u voor staat en wat u wilt uitstralen bepalen wij samen met u de belangrijkste doelgroepen. En waar deze doelgroepen naar op zoek zijn. Op basis daarvan adviseren wij u over de in te zetten kanalen. Voor de in te zetten kanalen verzorgen wij de inrichting, zodat er direct sprake is van een uniforme professionele uitstraling.

Beheer

En dan? Dan starten wij met het creëren van de juiste content. En of dat nu (korte) video’s zijn, of voornamelijk afbeeldingen, wij regelen het voor u. Uiteraard analyseren wij ook de resultaten en sturen wij bij waar nodig.

Wilt u met ons in contact komen over social media marketing? Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier, per e-mail, of via 06 – 50268974.

Content marketing

Wij creëren sterke content en zorgen er voor dat deze op de juiste manier onder de aandacht van uw doelgroep wordt gebracht.

Content marketing

Film & Video

Een prachtige sfeerimpressie of juist een duidelijke instructievideo voor uw klant. Wij zorgen er voor dat u er goed op staat.

Film & Video

Workshop

Kom naar onze workshop en ontdek de (on)mogelijkheden van social media en gebruik de tips bij het bereiken van uw sales kansen.

Workshop