Wordpress website maken - logo wordpressEen eigen website maken

Sta je op het punt om een eigen website te maken? Maak dan gebruik van WordPress. WordPress is een duidelijk Content Management Systeem (CMS) waarin je makkelijk een eigen website kan bouwen. Waarom WordPress? Om dat wij dat het meest gebruiksvriendelijke systeem vinden. En met ons meer dan 77 miljoen andere mensen.

WordPress website maken

Met de juiste ondersteuning is het eenvoudig om zelf je eigen WordPress website in te richten. Je moet alleen weten waar je moet beginnen en welke mogelijkheden WordPress je biedt. Daarom hebben we in de Whitepaper ‘WordPress: eenvoudig een website maken’ een handleiding opgenomen waarin wij stap voor stap uitleggen wat de mogelijkheden zijn van WordPress. Van het inrichten van de website tot het zelf aanmaken van pagina’s en berichten, het invoegen van foto’s en video’s en de mogelijkheid om bezoekers een PDF te laten downloaden. Het komt er allemaal in terug aan de hand van duidelijke instructies en voorbeelden.

En mocht het toch niet lukken om je eigen WordPress website te maken? Dan helpen wij je graag verder! Neem gerust contact met ons op.

Download whitepaper

Door het downloaden van de whitepaper ga je er mee akkoord dat wij vanuit Pink Monkey je periodiek een nieuwsbrief toesturen.