de kracht van een afbeeldingAfbeelding

Ons brein verwerkt een afbeelding binnen 0,25 seconden. Vandaar ook dat het zo een krachtig medium is. Maar dan is het wel belangrijk dat de afbeelding direct duidelijk is. Want al is een afbeelding nog zo mooi, als de doelgroep niet dat eruit haalt wat u wilt dat zij eruit halen dan heeft is het zonde van uw tijd en geld.

Doelgroep

Daarom bepalen wij eerst samen met u waar uw doelgroep naar op zoek is. Dit kunnen wij doen als onderdeel van het inrichten van uw online marketing, maar ook op projectbasis. Bijvoorbeeld wanneer u al duidelijk zicht heeft in uw doelgroep en haar behoeften.

Uw verhaal

Vervolgens kijken wij hoe wij uw verhaal het beste in een afbeelding (of een serie afbeeldingen) kunnen vertellen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring over wat wel en wat niet werkt.

Alle kanalen

Maar daar houdt het niet op. Wij kijken ook naar waar u de afbeelding in wilt zetten. Want een afbeelding op een website heeft vaak hele andere vereisten dan een afbeelding op social media. En zelfs binnen de verschillende social media kanalen zitten grote verschillen.