Online marketing

Twintig jaar geleden was online marketing niet veel meer dan het hebben van een website of het plaatsen van een banner op een website die niet van u was. Tegenwoordig is het zoveel meer! We kunnen niet meer zonder een duidelijke online marketingstrategie. Maar wat de precieze definitie van online marketing is blijft lastig. Voor de een stopt het bij de inzet van een blog, social media of het gebruik van een sporadische e-mailcampagne, terwijl een ander bedrijf veel meer kanalen inzet en druk bezig is met content creatie. Onze definitie van online marketing is in ieder geval:

Online marketing is gericht op het bereiken van de marketingdoelen door middel van communicatie via mobiele technologieën zoals het internet, e-mail, social media, enz.

Zoals u ziet is onze definitie ook niet af. Wij zijn namelijk van mening dat online marketing de komende jaren verder zal veranderen, net als dat ze de afgelopen jaren heeft gedaan. Er zullen nieuwe technologieën en nieuwe communicatiekanalen bijkomen, maar we zullen ook afscheid nemen van nu nog niet weg te denken kanalen. Wie had bijvoorbeeld in 2010 verwacht dat Hyves in december 2013 niet meer als sociaal netwerk zou bestaan?

Heeft u vragen over online marketing of bent u op zoek naar ondersteuning? Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier, per e-mail, of via 06 – 50268974.

Online Marketing - Pink Monkey Media

Meer informatie over:

Social Media

Social media is veel meer dan af en toe een berichtje op Facebook of Twitter. Van strategie tot het beheer, wij helpen u op weg.

Social Media