Website

Een website is onmisbaar als online visitekaartje van uw bedrijf. Maar een website maken is vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom kunt u uw website laten maken door ons. Wij hebben specialisten klaarstaan die op basis van uw online marketing strategie samen met u bepalen hoe de website eruit moet zien. Zo zorgen wij er voor dat uw toekomstige klanten een goede indruk van uw bedrijf krijgen.

Doel website

U wilt een website maken. Maar wat is het doel van uw website? Wilt u zich vooral richten op naamsbekendheid? Wilt u producten verkopen via uw website? Of wilt u leads genereren die u vervolgens zelf persoonlijk kunt benaderen? Al deze doelen vragen om een andere inrichting van uw site. Zodra wij het doel van de te maken website helder hebben komen wij met een eerste opzet. Dit voorstel bespreken wij met u en passen wij daarna verder aan, zodat wij een website maken die past bij u en uw bedrijf.

Search Engine Optimalisatie (SEO)

SEO zorgt er voor dat uw klant uw website makkelijk kan vinden via de zoekmachines zoals Google. Door de juiste zoekwoorden te verwerken in de content op uw site zorgen wij er voor dat uw doelgroep u weet te vinden. Deze zoekwoorden bepalen wij aan de hand van gegevens vanuit Google, waarbij wij niet alleen kijken naar het aantal zoekopdrachten, maar ook naar de zogenaamde concurrentie op dat zoekwoord.

WordPress

Wij bouwen alleen websites met WordPress. Waarom? Allereerst omdat wij er goed in zijn. Maar ook omdat dit een van de meest gebruiksvriendelijke softwareprogramma’s is om een website mee te beheren. En dat is dan weer handig voor u. Met een eenvoudige uitleg kunt u toekomstige webpagina’s zelf toevoegen of bestaande aanpassen. En als u dat toch niet wilt, dan doen wij het natuurlijk voor u.